Irti mukavuusalueelta

Amelie Erhart 1Amelie Erhart 2Tohtorikoulussa 25.5.2019 – 9.9.2019

#Tohtorikoulussa 25.5.2019, Missä vaiheessa aikuisena lakkasin piirtämästä maailmaani ja fiilareitani, vaikka hahmotan sen kuvina? Onneksi viimeisen vuoden minua on vietellyt visuaalisuuteni saloihin huippuopemme @ElinaJokinen. Päivän fiilis: Värit & kuvat came back to mama.

Irti mukavuusalueesta 25.5.2019

#Tohtorikoulussa 10.6.2019, Tänään haen vahvistusta #MargaretAtwood‘ilta: “Your words are your voice, and your voice is like your fingerprints. Everyone’s fingerprints are human, but no two sets of fingerprints are identical. No one else has a voice that is exactly like yours.”

#Tohtorikoulussa 14.8.2019. Matkalla taas. Ei niin oo mun juttu herätä neljältä, jotta ehdin junaan, joka on 8.40 Jyväskylässä. Ja takaisin pääsen todnäk bussilla / junalla, jolla olen kotona 23.30. Fiilis: matka-blues. (Onneksi perillä on luvassa kiinnostavaa seuraa ja tietoa.)

#Tohtorikoulussa 14.8.2019. @uniofjyvaskyla‘n laitokseni kehittämispäivässä ei taida olla muita #apuraha‘lla #väitöskirja‘a väsääviä. Ja #väitöskirjatutkija‘tkin muutenkin harvalukuisia. Olisikohan syytä pohtia, miksi ei-työsuhteiset eivät osallistu näin tärkeisiin tapahtumiin?

#Tohtorikoulussa 14.8.2019. Jo pelkästään @karinahorsti innostavan puheenvuoron takia tänne kannatti tulla.

#Tohtorikoulussa 14.8.2019. Tutkijan ja #yliopisto‘n tiedeviestinnästä heräsi ajatus, miten hienoa olisi, jos #tutkija‘t harrastaisivat enemmän #omakehu‘a #tutkimus-hankkeistaan. Ja vielä hotimpaa olisi #kehututkijapäivässä-meemeily #tutkittutieto-arvostuksen lisäämiseksi.

#Tohtorikoulussa 14.8.2019. #Tutkija‘n arjen ja #tutkimus-tulosten julkinen esittely on yleensa aina antoissaa ja usein @WilskaTA‘n tavalla tehtynä selkeäsanaista ja ajoittain myös hirmu hauskaa. #kehututkijapäivässä

#Tohtorikoulussa 27.8.2019, paluu #almamater‘ini (@TampereUni) helmaan mielenkiintoisten #metodifestarit merkeissä. Luvassa kolme päivää istumista #tiede-asiantuntijoita kuunnellen. Fiilis: ei paha.

#Tohtorikoulussa 29.8.2019 Saa onnitella ja tökkiä eteenpäin. 1094 #Pohtiva‘sta (Poliittisten ohjelmien tietovaranto) löytyvää 1960 – 2019 eduskunnassa joskus olleen tai 2019 eduskuntaan ehdokkaita asettaneen puolueen poliittista asiakirjaa läpikäyty. Fiilis: omakehua ilmassa.

#Tohtorikoulussa 6.9.2019. Kuinka Kristillisdemokraattien alkutaipaleen nelisenkymmentä asiakirjaa on jäänyt tsekkaamatta kolmannella kierroksella? Olenko jo niin rakastunut # #Pohtiva‘n selaamiseen, että tietoisesti unohdan kokonaisia ryppäitä ohjelmia ylläpitääkseni napanuoraani eri puolueisiin? Fiilis: huh.

#Tohtorikoulussa 9.9.2019. Lähetin perjantaina raakaversioni ensimmäisestä artikkelistani ohjaajilleni. Tänään esittelin artikkelini sisällön ja löydökseni suullisesti kollegalle ja hahmottelin paperille lähiviikkojeni stepit. Fiilis: Jokin kynnys ylitetty, jokin peikko selätetty.