Up, down, up, down,…

Tohtorikoulussa 28.12.2018 – 10.4.2019

#Tohtorikoulussa 28.12.2018, On aikamoinen etuoikeus keskittyä päiviksi lukemaan eri-ikäisiä eri puolueiden tekemiä poliittisia asiakirjoja. Muutamaa harvaa poikkeusta lukuun ottamatta ne on laadittu jonkin asian puolesta, ei jotakin vastaan. Päivän fiilis: sanoista hurmaantunut.

#Tohtorikoulussa 22.1.2019, Tänään onnenani oli huikean hieno, (sini)silmiäni avaava, tutkimusfokustani järisyttävä taustakeskustelu @univaasa’n professori emeritus Ari Salminen kanssa hyvähallinto– ja poliittinenkorruptioteemoista. Illan fiilis: kaikenmaailman proffat rules!

#Tohtorikoulussa 5.2.2019, Päivä tekstityöpajalla. Vertaisjoukossa on voimaa. Saada ajatuksilleen turvasatama. Saada turboahdettua boostia tekemiseensä. Saada palautetta, josta rakentaa parempaa. Päivän fiilis: Eiköhän se tästä.

#Tohtorikoulussa 10.2.2019, Vapaus viipyä omassa työhuoneessamme sunnuntaiaamusta alkuilta viiteen aiheutti itsetunnon kohoamista, kun ensimmäisen artikkelin johdantoa kirjoittaessani tajusin, että a) osaan rajata haluani kertoa kaikesta kaiken ja b) paineen alla syntyy tekstiä.

#Tohtorikoulussa 19.2.2019, Aamulla kohti Jyväskylää. Perillä hieno tekstintyöstösessio, jossa vertaistuimme toisiamme tekeillä olevien artikkelien suhteen. Silti päivän fiilis: mihin tarvitsen tieteen vapaus, kun tuntuu, että lainehdin kaikentiedonmerellä ilman pelastusrengasta.

#Tohtorikoulussa 20.2.2018, Jännä tunne istua Suomen Eduskunta kahvilassa odottelemassa kansanedustajaa haastatteluuni. Tämä oli joskus toinen kotini. Samaan aikaan haikeaa ja onnellistavaa olla täällä. Ja kiitollinen kokemuksista tästä hienosta työyhteisöstä.

#Tohtorikoulussa 2.3.2019, Rauha keskittyä itselleen tärkeän asian tutkimiseen vapauttaa yllättäen pääkoppaa muuhunkin. Otfamun onnien (6 & 8 v) kanssa musisointi menneisyyteni soittimilla herätti halun aloittaa lähes 15 vuoden jälkeen soittaminen uudestaan. Päivän fiilis: Duuri

#Tohtorikoulussa 26.3.2019, Klo 3.50 heräämisaamuissa on se hyvä puoli, että ehtii junan ikkunasta nähdä ruuhka-Suomen heräävän ihanaan auringonpaisteeseen. Epäilen kuitenkin, että tänään työpäivän virtausjakso (@minnahuoti & @monamoisala) jää kokematta. Aamun fiilis: aurinkoinen

#Tohtorikoulussa 26.3.2019, 2, Erehdyin. Puolen tunnin reipas aurinkokylpykävely asemalta yliopistolle sai flowni virtaamaan. Hyvät keskustelut, innostava vertaistuki & kaupan päälle yhden tutkijaguruni tapaaminen. Mutta nyt nukuttaa. Siksi taidetreffit junan lähtöä odotellessa.

#Tohtorikoulussa 4.4.2019, Oivallusten keskellä löydän hämmästyttävän kyvyn panikoitua asioiden äärellä. Liian paljon tai vähän, liikaa sisältöä tai liian vähän, teoreettinen viitekehys rakentuu tai viitekehyksen kivijalka romahtaa. Päivän fiilis: mitä, missä, milloin, minäkö?

#Tohtorikoulussa 10.4.2019, Viikko sitten jokin juttu naksahti ajattelussani uuteen asentoon. Ja juuri nyt CUPORE & yleuutiset pitävät tutkimukseni kannalta tärkeitä asioita esillä. Ja ihanat ohjaavat proffanikin valoivat tapaamisessamme uskoa. Päivän fiilis: jalat pilvissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *